tisdag

idag får de bli att va hemma har huvudvärk men går nog över och har bara kommunication idag i 1 timme och ja får vänta sammanlagt 4 timmar och har lektion 1 timme så spenderar hellre tid åt fysiken.

Igår va ja,sanne och felicia på maxi och käka tårta;P sen drog jag och sanne hem till mig och kollade på Friday the 13th den va väl bra förutom att de va mer porr än skräck så den va inte så läskig precis.

nu blire fysikplugg en stund sen hoppas ja på att pengarna kmr idag så ja och sanne kan äta godis och kolla på film idag med.MYS!

Men inte hade de kommit nåt brev till mig idag heller!!!!!!!! apa
Tur att Sanne snart kmr hit och kollar på film me mig så ja blir på bra humör(A)

Peace!

/Dennis

Utkast: ...


Söndag= pluggplugg och lite mer plugg

Idag är de en rätt seg dag, sitter här och poppar kingspade och skriver projektplan som ska vara klar på tisdag och inte nog med de så ska ja ha fysik tenta på onsdag och så måste jag hinna städa.....illa.

Men imorn blire pengar så de känns gött för nu har ja vart alldeles för fattig alldeles för länge.

Får även pengar på freda och då blir de ju fylla på sjukan(filipstad) sen Mastis på lördag med Sanne(A) Mys. Men nu blir de att städa och kanske en dusch innan fysikplugget.


Peace!

/Dennis

Lördag

Igår va ja på inflyttningfest hos emma och marcus, de va kul. Vid halv 12 drog jag och gick ut och gick me sanne och hennes hund sen satt vi typ och va trötta och ja va väl lullig men de va mysigtmysigt ändå(a)

Men idag så vakna ja fan 8 och va inte alls värst trött så låg och kolla på south park innan ja gick till sanne och va ute och gick me hennes hund:Dmys.

Blir en lugn helg så nu ska ja lägga mig me lite chips och south park;)

Peace!

/Dennis



Fredag

Igår va man i skolan en stund sen blev det 11 bussen hem, då sov ja en stund sen käka ja. Senare runt halv 5 lr nåt så kom Sanne och kollade på skräckfilm med mig(the uninvited)Mys!:) Men filmen va lite halv cp då. Sen gick vi till järnvägslekparken lr va den heter och gungade sen kom louise och då åkte vi bil och "basade" sönder vägen....nästan;)

Idag blir det plugga fysik, tenta på onsdag och tisdag ska ja lämna in min projektplan suger rätt jävla hårt. Men de får bli lite senare nu måste ja slappa och lyssna på musik(Kottonmouthkings).

Den 1 november lr tidigare så flyttar jag till filipstad förresten det kan ju va bra att veta kanske;)

snart får ja ta och styra upp en ny tatuering e dax tkr ja.

peace!

/dennis


RSS 2.0